2012.01.17.@ 05.01

Luxusékszerek a kukában

Ha vége egy kapcsolatnak, minden olyan tárgyat ki kell dobni, ami a volt kedvesre emlékeztet? Jennifer Lopez és Jessica Biel szerint igen!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Luxusékszerek a kukában

„Mindenről az elrontott házasságunk jut eszembe, amit pedig minél előbb szeretnék végleg elfelejteni!” – fakadt ki Jennifer Lopez, amikor megkérdezték tőle az ismerősök, hogy miért tesz pénzzé minden méregdrága fülbevalót, gyémánttal kirakott karkötőt és drágakövekkel díszített nyakláncot, amit valaha Marc Anthonytól kapott. Jessica Biel ennél egy fokkal jótékonyabb, ugyanis ő nem eladja, hanem inkább elajándékozza azokat a luxusholmikat, amikhez a volt párjának is köze van. Miután tavaly szakított Justin Timberlake-el, az asszisztensének adta azt az értékes Rolex órát, amit az énekes vásárolt neki.

Ha te nem is kaptál milliókat érő brillgyűrűt, csupán egy édes plüssmackót a legutóbbi szülinapodra, akkor is érdemes átgondolni Jennifer és Jessica példáját! Hiszen ha rossz vége lett egy kapcsolatnak, ezek a tárgyak csak mérgezik a gondolataidat. Minden alkalommal eszedbe jutnak a régi sérelmek, akárhányszor rájuk nézel. Így csak akkor tudsz új életet kezdeni, ha megszabadulsz tőlük. Egyébként is kell a hely az új szerelmedtől kapott ajándékoknak, nem?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss