2012.01.18.@ 13.01

Eva Longoria kibékült az exével

Elásta a csatabárdot a Született feleségek sztárja és volt férje. Csakhogy amíg ők örülnek, hogy szent a béke, Longoria mostani párját eszi a fene.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Eva Longoria kibékült az exével

Egy évvel ezelőtt vált el egymástól Eva Longoria és Tony Parker, a kosaras hűtlensége miatt. A színésznő azóta megbocsátott a srácnak és most végre tisztázni tudták, hogy mi vezetett a kapcsolatuk megromlásához. Csupán azzal nem számolt, hogy míg a volt férjével kibékült, a mostani pasija totál kiborult: a 27 éves Eduardo Cruz legszívesebben eltiltaná Evát az exétől.

“Hm, ki az ott a hátunk mögött?”

 

Te is abban a helyzetben vagy, mint a csaj? Lássuk csak, mit tehetsz, ha mindkét fiú fontos neked: első lépésként légy őszinte, és mondd el a párodnak, miért tartod fontosnak, hogy barátok legyetek az exeddel! Ha valóban megalapozottak az érveid, és látja rajtad, hogy már nem férfiként, hanem haverként tekintesz egykori szerelmedre, akkor nem lesz gond, ne is olvass tovább!
Még mindig itt vagy? Nos, akkor legyél merészebb! Szervezz olyan programot, amin mindhárman részt vesztek, és közben folyamatosan érzékeltesd a pasiddal, hogy már hozzá tartozol. Amint a saját szemével látja, hogy nincs félnivalója, áldását adja majd a barátságotokra! Ha pedig ez sem jönne be, akkor sajnos el kell gondolkodnod azon, nem sértő-e a barátod bizalmatlansága…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss