2012.01.19.@ 11.01

Lebuktak: Rihanna még mindig Chris Brownnal jár

Néhány órája derült ki, hogy egy teljes éve tart a titkos viszony közöttük, annak ellenére, hogy a srácot szigorúan eltiltották RiRitől. Ez sajnos azt jelenti, hogy újra életveszélyben van a lány, Chrisre pedig a börtön vár.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lebuktak: Rihanna még mindig Chris Brownnal jár

Senki nem érti, mit eszik az énekesnő ezen az agresszív pasin: Chris korábban többször is súlyosan bántalmazta őt, de amikor nyilvánosságra kerültek azok a sokkoló képek a lány szétroncsolódott arcáról, azt hittük, vége a horrornak.

Mivel Chris bűnösnek vallotta magát, a börtönbüntetést megúszta, de csak azzal a feltétellel, hogy 45 méternél nem mehet közelebb Rihannához. Márpedig ha tényleg titkos szeretők azóta is, akkor elég közel kellett kerülniük egymáshoz… És az, hogy együtt vannak, most több, mint pletyka: a lány több ismerőse fogott össze, mert már nagyon aggódnak RiRiért, ezért felkeresek több amerikai magazint és elmeséltek nekik mindent, amit a két sztár veszélyes magánéletéről tudnak.

Ha visszanézel az elmúlt egy évre, annyira nem is meglepő ez a titok: RiRi minden egyes klipje Chrisről szólt. A Love the Way You Lie-ban arról énekelt, hogy nem tud elszakadni tőle akkor sem, ha bántja őt, az S&M-ben bevallja, hogy igzából azt sem bánja, ha megverik. A Man Down még ennél is durvább volt: a klipben RiRi megöli a srácot, aki erőszakoskodik vele, a We Found Love-ban pedig azt látjuk, ahogy egy Chris Brownra nagyon hasonlító fiúval együtt drogoznak, partiznak, szexelnek és veszekszenek. Ha kiderül, hogy mindennek bármennyire is köze van a valósághoz és bizonyítékot találnak rá, hogy Chris együtt van a lánnyal, a srác számíthat arra, hogy minimum 5 évre rács mögé kerül. RiRi pedig erősen veszíthet a népszerűségéből.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss