2012.01.23.@ 07.01

Elcsíptük: Mégis ő lesz az új Carrie Bradshaw?

Ki ne akarna olyan életet élni, mint a Szex és New York sztárja? Miley Cyrus és Blake Lively nagy eséllyel indul, hogy elmerüljön a divat, és persze a pasizás világában!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elcsíptük: Mégis ő lesz az új Carrie Bradshaw?

Minden lány szeretne egy kicsit hasonlítani Carrie Bradshowra. Hiszen, ki az, akit ne vonzana az életstílusa, az állandó optimizmusa, és persze a cipőgyűjteménye? Egy TV sorozatból pedig hamarosan azt is megtudhatjuk, hogy mindez honnan indult. Ugyanis megkezdődtek annak a produkciónak az előmunkálatai, amiben nyomon követhetjük Carrie tini korszakát. Pontosabban, amikor connecticuti gimnazistaként még csak álmodozik arról, hogy New Yorkba költözik. Így két színésznőnek is esélye van arra, hogy álmodozzon a főszerepről, méghozzá Miley Cyrusnak és Blake Livelynak.

Szerinted kiből lenne jobb Carrie?

Blake Lively szó szerint a nyomdokaiba léphet, hiszen a Gossip girl sztárja ugyanolyan szenvedélyes lábbeli gyűjtő. Ahogy azt korábban megírtuk, a Gossip Girl sztárja már most 120 pár Louboutin-cipő tulajdonosa. Ráadásul karakteres orra és mindig mosolygós szeme Sarah Jessica Parkerre emlékeztet.

Miley Cyrus pedig azért lehet hiteles, mert ő a saját bőrén tapasztalta meg, hogyan lesz egy visszafogott vidéki lányból nagyvárosi szexistennő. Nem csoda, hogy nagyon izgatott lett, amikor felmerült a neve: „Annyira örülnék a lehetőségnek, de nem merem elkiabálni!” – nyilatkozta.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss