Kórházba került Demi Moore

Teljesen kikészítette a válása, és veszélyes gyógyszerekhez nyúlt Demi Moore. Most pedig kórházba is került, hiszen komoly problémái miatt segítségre szorul.

2012.01.25. 10:01
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kórházba került Demi Moore

Hétfő éjszaka mentőt kellett hívni Demi Moore-hoz, mert rosszul lett. A kiérkező mentők félóra után úgy döntöttek, hogy kórházba kell szállítani, és azóta is kezelés alatt áll. A sajtósa szerint stressz okozta kimerültség miatt került orvos kézre Demi. A negyvenkilenc éves színésznő ugyanis képtelen volt megbirkózni a megcsalása, és a válása okozta feszültséggel, az idegei pedig felmondták a szolgálatot.

Lelkileg annyira mélyponton van, hogy az öngyilkossági kísérlet lehetősége sem kizárt. Legalábbis a legfrissebb hírek szerint gyógyszer túladagolása volt, ezért kellett elsősorban kórházba vinni. Azt ugyan nem erősítették meg, hogy szándékosan vagy véletlenül szedett be a kelleténél több bogyót. De ez biztos, hogy profi segítségre van szüksége ebben a nehéz időkben.

A gyógyulása érdekében még következő filmjéből is kiszállt, pedig a híres mélytorok, Linda Lovelace életrajzi mozijának igencsak nagy sikert jósolnak.

Forrás: Hír24

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss