2012.01.31.@ 11.01

A rehab az új wellness?

Manapság a hírességek úgy vonulnak be a különböző elvonókra, mintha csak a kedvenc wellness szállodájukba látogatnának! Ha megnézed közelebbről ezeket a helyeket, nem is csodálkozol majd azon, miért szeretik őket ennyire.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A rehab az új wellness?

Talán nem véletlen, hogy a legnépszerűbb celebrehabok pontosan úgy festenek, mint egy elegáns fürdőközpont. Akad, amelyik valóban jacuzzival és szaunával van felszerelve, a sztárok akupunktúrás kezelést kapnak, és kiszolgáló személyzet lesi a kívánságaikat. Hiszen végül is egy lelki masszázsra jelentkeztek be. Csoda, hogy a legtöbb híresség visszajáró vendégnek számít az elvonókon?

1. A legendás klinika – Betty Ford Center

Fő profilja: elsősorban alkohol- és kábítószerfüggőket gyógyítanak

Híres vendégek: Drew Barrymoore, Lindsay Lohan, Robert Downey Jr.

Amiért népszerű: Nemcsak a hírneve miatt elismert, hanem azért is, mert itt valóban magas a gyógyulási arány. Minden páciens saját, 11 fős kiszolgáló személyzetet kap, akik között van orvos, nővér, pszichológus, spirituális tanácsadó, dietetikus, sőt még tréner is. Ők segítenek abban, hogy a hírességek egy percig se unatkozzanak, mivel az egész napjuk egy szigorú menetrend szerint van beosztva.

2. Kilátás a gyógyulásra – Cirque Lodge

Fő profilja: az alkohol és drog problémák mellett a gyógyszerfüggőséggel is foglalkoznak

Híres vendégek: Eva Mendes, Britney Spears, Kirsten Dunst

Amiért népszerű: Lenyűgöző panoráma fogadja azokat a hírességeket, akik felkeresik a Sziklás-hegységben található központot. Ahogy a belső tér is pazar, hiszen a sztárok élvezhetik a szaunát, a tornatermeket és hatalmas kandallók melegét. Ennél a rehabnál egyedülálló a „Családi hét”-szolgáltatás, amikor a pácienshez négy napra beköltözhetnek a szerettei. Ez segít abban, hogy ne essenek vissza, amikor elhagyják a központot.

3. Felépülésre éhezve – New Journey Eating Disorder Center

Fő profilja: az étkezési zavarokkal küzdőknek, anorexiásoknak, bulimiásoknak segítenek

Híres vendégek: Geri Halliwell, Demi Lovato, Nicole Richie

Amiért népszerű: A legtöbben azért kedvelik, mert itt nem kötelező, hogy a nap huszonnégy óráját itt töltsék, ugyanis lehetőség van az úgynevezett járó beteg ellátásra. Egy-egy ilyen látogatás alkalmával a hírességek részt vehetnek drámaszakkörön, életmód tanácsadáson és főzőtanfolyamokon, hogy újra megtanuljanak egészségesen táplálkozni, és megbékéljenek a testükkel.

4. A rehabok Ritz szállója – Promises

Fő profilja: mentális problémákkal, idegkimerültséggel és különböző függőségekkel foglalkoznak

Híres vendégek: Britney Spears, Ben Affleck, Eminem

Amiért népszerű: Nem véletlen, hogy Britney már négy alkalommal is járt az elegáns rehabon. Hiszen itt nem kell szigorú szabályok szerint élni, a páciensek nyugodtan internetezhetnek, sőt a mobiljukat is használhatják. Emellett akupunktúrás- és agyhullám kezelést kapnak, de a központ leginkább egy tizenkét lépéses programban hisz. Ennek az a lényege, hogy az adott problémára nem csak egy rossz szokásként kell tekinteni, hanem el kell ismerni, hogy egy betegséggel állnak szemben.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss