2012.02.05.@ 05.02

Akik csak a YouTube-on maradnak sztárok

Te is szeretsz a zuhany alatt énekelni, de mégsem jut eszedbe, hogy ezt a képességedet másokkal is megoszd. Nem úgy, mint néhány önjelölt sztárnak, akik mindenre képesek az ismertségért. Nos, ebben a három YouTube-sztárban aztán nincs meg az a bizonyos X!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Akik csak a YouTube-on maradnak sztárok

Megvan Gaga utódja?
Lady Gaga: Bad Romance

Előadás jeles, hang: egyes, leülhet! Ha Lady Gaga ezt látná, biztos értékelné Abbie érzékletes előadását, és bevenné a csapatába. Ki tudja, talán egy új műfajt teremt „vizuális tolmácsként”, és legalább ettől a fahangtól is megkíméli a világot!

A paródia paródiája
LMFAO: Sexy And I Know It


Az LMFAO csapata eleve tréfának szánta ezt a dalt, de azt nem gondolták volna, hogy valaki még nagyobb viccet csinál belőle. A lány kirúzsozott szája azonnal okot ad az aggodalomra, de hogy valaki ilyen komolyan vegye magát, már a hihetetlen kategóriába tartozik!

És végül egy olyan versenyző, aki nemcsak a webkamera előtt produkálja magát, hanem elmerészkedett a világ legnézettebb showjába is, az X-Factorba!

Két perc hírnév
Mariah Carey: Vision of Love

A zsűri javára legyen mondva, hogy nem írták le egyből szegény srácot, amikor pöszén és motyogva bemutatkozott. Pedig sejthették volna, hogy a folytatás még rosszabb lesz, és ráadásként duplázik is.

Ám minden kritika ellenére megkapta, amire mindig is vágyott, hiszen a közönség állva tapsolta. Pont úgy, mint listánk másik két szereplőjét: csak csekkold, hányan nézték meg a videóikat! Hiába nevetsz rajtuk, azt el kell ismerned, hogy volt elég tehetségük ahhoz, hogy híressé váljanak!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss