2012.02.09.@ 11.02

Carmen Electra új státusza: vőlegényrabló

Az ex-Baywatch sztárt, aki a Britain’s Got Talent című tehetségkutató új zsűritagja, az sem zavarja, hogy a főnökének, Simon Cowellnek menyasszonya van: a forgatáson szó szerint rámászott a fickóra. És azóta is boldogan nyalják-falják egymást a nyilvánosság előtt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Carmen Electra új státusza: vőlegényrabló

A furcsa páros már egyáltalán nem titkolja, hogy összejöttek: a londoni stúdióban egymás kezét fogták, Simon a lány fenekét csapkodta, Carmen pedig mindenki szeme láttára beleült az 52 éves fickó ölébe, aki egyébként a Britain’s Got Talent mellett az X-Faktor, a Pop Idol és az American Idol című műsorok alapítója és főguruja is. Most már mindenki érti, hogyan kerülhetett az erotikus munkáival híressé vált színésznő a brit műsor zsűritagjai közé.

Simon és a menyasszonya, Mezhgan még egy hónappal ezelőtt együtt utazgattak Franciaországban

 

És mintha csak a menyasszonyának, szegény Mezhgan Hussainynak üzenné, Simon még a Twitteren is világgá kürtölte, mennyire odavan Carmenért. Durva, nem? Pedig miután tavaly szeptemberben szakított Simon és Mezhgan, azóta összejöttek újra és mindenki azt hitte, hogy ezentúl boldogan élnek majd, míg meg nem halnak… Hát, így oszlanak szét a gyönyörű álmok, ha belép a képbe egy bögyös harmadik. Sajnáljuk Simon, de nálunk most kiestél a jó pasik táborából!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss