2012.02.12.@ 17.02

Návai Anikó-exkluzív: Whitney-től búcsúzik Amerika

Hollywoodi tudósítónk egyenesen a Grammy-díjátadó helyszínéről jelenti, hogyan készülnek a sztárok a nagy eseményre most, Whitney döbbenetes halálhíre után.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Návai Anikó-exkluzív: Whitney-től búcsúzik Amerika

A Beverly Hilton portása hiába csöngette a negyedik emeleti szobát, senki nem vette fel a telefont. A biztonságiak találták meg az eszméletlen Whitney Houstont (48) tegnap, szombat délután fél négykor, hívták a mentőket, de Whitney-n már nem lehetett segíteni. Délelőtt Whitney még beszélt az anyukájával és kora délután a nagynénjével, Dionne Warwickkal arról, melyik asztalnál ülnek majd este odalent a bálteremben (ahol egy hónapja a Golden Globe-gálát tartottuk), a Grammy előestéjén, egy nagy diszvacsorán.

A gyászhír felröppent, eljutott a Staples Center auditóriumba, ahol épp a Grammy gála főpróbáját tartották. A producernek azonnal kattogni kezdett a feje. Kivel pótolja Whitney-t? Hogy rak össze egy megemlékezést kevesebb, mint 24 óra alatt. Jennifer Hudsont hívta, aki rögtön igent mondott: ma délután Whitney dalaiból egyveleget énekel a Grammy-n.

Jennifer Hudson és Whitney Houston közeli barátok voltak

Whitney halála döbbenetes, de nem mondhatom, hogy váratlanul érte a szakmát. Mindenki szerette, tisztelte, értékelte, de senki nem értette, hogy egy lány, aki ezüstkanállal a szájában született, gyönyörű volt, szívbe markolóan énekelt és úgy hasított a világhír felé, mint kés a vajban, miért rombolta ekkora energiával magát. Mit keresett ilyen kétségbeesve, mitől rettegett és mi az, amit nem kapott meg az élettől? Tavaly ilyenkor a londoni Dorchester Hotelben pár emelettel fölöttem aludt, és pillangók lifteztek a gyomromban, mikor pár percre láttam. Az arcát nem, csak a Jackie O napszemüvegét, ahogy lehajtott fejjel végig söpört a hallon, beszállt a limuzinjába és elindult a koncertjére. Utána már csak a rajongókat füleltem le, akik inkább szomorúan, mint dühösen panaszkodtak, hogy legszívesebben visszakérnék a pénzt, mert bár Whitney hangjával semmi baj, de a látványa kiábrándító.

Hollywood szívből gyászolja Whitney-t. Legnagyobb riválisa, Mariah Carey azt tweetelte, „összeszorul a szivem, hogy Whitney nincs többé. Az egyik legnagyobb hang volt a világon!” Gloria Estefan azt nyilatkozta: „mondjátok, hogy nem igaz, hogy Whitney meghalt!”; Marc Anthony így búcsúzott: „Whitney, angyal voltál!”; és szinte mindannyian azt mondjuk most: „We Will Always Love You!”

Íme az egyik utolsó interjú Whitney-vel:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss