2012.02.13.@ 05.02

Rettegj, Ian Somerhalder! Itt az új vámpír szívtipró

Úgy tűnik, sosem elég a vérszívókból: a következő nagy mozifilm az Interjú a vámpírral egyik szereplőjéről, Lestatról szól majd. És hogy ki alakítja majd a szexőrült vérszívót? Meg fogsz lepődni a válaszon…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rettegj, Ian Somerhalder! Itt az új vámpír szívtipró

Anne Rice Vámpírkrónikák című könyvsorozata alapján készül A testtolvaj meséje című szuperprodukció, aminek szexi főhőse az írónő kérésére valószínűleg Robert Downey Jr lesz. Biztos emlékszel még, milyen dögös volt a szerepben Tom Cruise is, a hosszú szőke loknijaival, 1994-ben, amikor még botrányt lehetett kelteni azzal, hogy egy filmben megcsókolja Brad Pitt Kirsten Dunstot (na jó, a színésznő akkor még csak 12 éves volt).

A szmoking már bizonyítottan jól áll neki. Most képzelj még mindehhez a szetthez vámpírfogakat is!

Az új sztori röviden: Lestat igazi rocksztárnak számít a vámpírok között, bármelyik nőt megkaphatja és mindenki felnéz rá. Csak egy problémája van: úgy érzi, semmi értelme már az életének és szeretne inkább egyszerű halandó lenni. Hogy ezt elérje, fölkeresi a világ egyik legveszedelmesebb lényét, aki képes lesz őt átváltoztatni.

Az biztos, hogy iszonyú látványos akció- és persze szerelmi jelenetekre számíthatunk. Pattinsonnak és a Salvatore-esóknak fel kell kötnie a gatyóját, ha Robert Downey Jr úgy dönt, hajlandó lesz megvillantani a női szíveket megdobogtató, hosszú-hosszú agyarait!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss