Ő Adele híres exe?

Az énekesnő eddig gondosan ügyelt rá, hogy ne kerüljön nyilvánosságra, kiről is szólnak a szívszaggató dalai. De most előkerült egy srác a lány múltjából…

2012.02.14. 11:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ő Adele híres exe?

A hatszoros Grammy-díjas lánynak eddig két albuma jelent meg és mindkettőt másik srác inspirálta: hogy a legelső, 19 című albumot ki ihlette az továbbra is rejtély, de az most kiderült, hogy a második lemez dalait, amivel világhírűvé vált a lány, kiről is szólnak. Legalábbis egy amerikai lap szerint…

A New York Postban Adele egy ismerőse tálalt ki: „Nyílt titok Angliában, hogy a zenész/színész Slinky Sunbeamről szólnak a dalok – mondja a „barát”. – Londonban ő egy nagyon népszerű fickó, minden partin ott van és a csajok imádják a Jimi Hendrix- frizuráját.” A srác állítólag egy Burberry-modell, Morweenna Lytton Cobbold miatt hagyta el Adele-t.

Azért van itt néhány gyanús jel: Adele tegnap egy tévéműsorban arról mesélt, hogy Az Exe a szakítás után hamar eljegyezte az új barátnőjét – nos, a partiállat Slinky-ről ezt elég nehéz elhinni… Sőt, az énekesnő arról is mesélt egy korábbi interjúban, hogy a híres titkos expasi jóval idősebb volt nála. És még egy infó: már 2008-ban, a 19 című album megjelenése után is meggyanúsították Adele-t, hogy együtt jár a sráccal, de ő akkor vadul tagadta, hogy bármi köze lenne a fickóhoz. De ha a Postnak szeretnél hinni, akkor sajnos mostantól erre a furcsa fazonra kell majd gondolnod, ha a Someone Like You-t vagy a Rilling in the Deepet hallgatod.

Te el tudod képzelni, hogy Adele szíve emiatt a fiú miatt szakadt meg…?

És ha már a furcsa exekről van szó: azt hallottad, hogy Whitney Houston a halála előtti percekben egy réges-régi pasiját csörgette több tucatszor a mobilján? Talán el szeretett volna tőle búcsúzni vagy segítséget akart kérni (hiszen a srác ugyanabban a szállóban éjszakázott, mint ő), de a fickó sajnos nem vette fel a telefont. Ha kíváncsi vagy arra, ki ez a férfi, akiről szó van, ebben a cikkben olvashatsz róla még többet.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss