2012.02.15.@ 18.02

Courtney Love macskáját egy oroszlán ölte meg?

Courtney 19 éves lánya, Frances azzal vádolja az anyját, hogy miatta pusztult el a család macskája és kutyája, Courtney viszont most kiadott egy e-könyvet, amiben egészen furcsa elmélettel magyarázza meg, mi is okozta a tragédiát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Courtney Love macskáját egy oroszlán ölte meg?

Ha egy szót sem értesz a fenti hírből, nem csodáljuk: a Hole zenekar énekesnőjének (aki a Nirvana frontembernének, Kurt Cobainnek az özvegye) elég zavaros az élete. Néhány éve még a saját lánya kérvényezte, hogy a nagymamája nevelhesse őt, mert az anyukája mellett valóságos horror az élet. Courtney már háromszor gyújtotta fel a lakást véletlenül, úgy, hogy égő csikkel a szájában aludt el és szinte mindig bódult állapotban van attól, hogy kizárólag gyógyszereken, alkoholon, drogokon és nagyon kevés ételen él.

A legutóbbi botrány akkor pattant ki, mikor Frances feljelentette az anyját, azzal a váddal, hogy a cicáját összekeverte a szeméttel és kidobta a kukába, a kutyát pedig gyógyszerekkel mérgezte meg. Courtney sebtében összedobott egy könyvet, amit a netről le lehet tölteni (a címe: Cortney Comes Clean, azaz: Courtney tisztázza magát) és amit persze a Twitter-oldalán is nagy erőkkel promóz, ebből pedig kiderül, hogy szerencsétlen macsekot egy hegyi oroszlán támadta meg, ami lemászott a hollywoodi hegyekből egyenesen a család kertjébe… Elég érdekes sztori, nem? Azzal kapcsolatban még nem állt elő semmilyen elmélettel, hogy szegény kutyával mi történt, de lehet, hogy mi nem is akarjuk tudni…

Szegény, szegény kis állatkák! Léci senki ne engedje, hogy Courtney lakásába bármilyen házi kedvenc kerüljön!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss