2012.02.15.@ 12.02

Jajj ne! Visszavonul Adele?!

Nem telhet el nap friss Adele hír nélkül. Az énekesnő eddig is rendkívül népszerű volt, ám amióta vasárnap hat Grammy-díjjal jutalmazták, szinte a csapból is ő folyik. Szerencsés véletlen (?), hogy éppen a minap jelent meg az amerikai Vogue legfrissebb száma, melyben – amellett, hogy a címlapon szerepel – elárulja: szexmániás, és nem mellesleg visszavonul.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jajj ne! Visszavonul Adele?!

Adele kegyetlenül őszinte interjút adott az amerikai Vogue számára. A szívszaggató dalok 23 esztendős királynője vallja, nem vakította el a siker, sőt, úgy döntött, négy-öt évig szünetelteti karrierjét. A média ugyanis kikezdte Simon Koneckivel szövődő kapcsolatát, a 37 éves üzletemberről a nagy plénum előtt is kiderült, nős, házasságából pedig egy gyermek született. Adele-t rendkívül megviseli a rosszindulat, és képtelen feldolgozni a piszkálódó cikkeket. Ráadásul visszavonulása időt, és lehetőséget arra, hogy boldogabb dalokat írjon. Időközben szeretne férjhez menni, gyereket szülni és… na, most kapaszkodjatok meg… zöldségesparcellát gondozni.

Az énekesnő egyébként saját bevallása szerint egyáltalán nem olyan, mint a róla kialakított médiakép. Sőt. Nem tartja magát dilisnek, de képes – talán túlságosan is – szélsőségesen viselkedni a pasikkal. Egyik pillanatban még elolvad a szerelemtől, a másikban azonban magából kikelve veszekszik. Ám a tüzes lánynak emellett jó tulajdonságai is akadnak. Figyelmesnek tartja magát, bármit megtesz az imádott férfinak, jól főz, vicces, és mindig kívánja a szexet. Jaj, ki ne felejtsük a sorból: szerelmes Alec Baldwinba. Persze csak plátóian.

De nem csak Adele szeretne visszavonulót fújni, hanem Demi lánya, Rumer Willis is, akinek hétfőn betörtek a lakásába és most az anyukájánál húzza meg magát. Szegény most nagyon fél a nyilvánosságtól és még valami mástól is. Ebből a cikkből megtudhatod, mitől retteg annyira a rablás után.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss