A Glee stábja megemlékezett Whitneyről

A Glee című sorozat legutóbbi részében Amber Riley az I Will Always Love You című dalt adta elő, méghozzá lehengerlően. Rajongók szerint neki kellett volna fellépnie a Grammy-n Jennifer Hudson helyett.

2012.02.16. 13:02
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Glee stábja megemlékezett Whitneyről

A sorozat készítői iszonyú tempóban írták és forgatták újra a legutóbbi epizódot, amiben mindenképp meg szerettek volna emlékezni a néhány napja elhunyt Whitney Houstonról. A hátborzongatóan szép előadással a 26 éves Amber ismét bebizonyította, hogy a világ llegnagyobb énekesnői között van a helye: mi alig várjuk már, hogy a sorozat mellett legyen egy kis ideje és összedobjon egy lemezt!

Ambert egyébként 17 évesen fedezték fel, az American Idol tehetségkutatóban. Ott sajnos nem ért el nagy sikereket, de ő nem adta fel: 2006-ban megpályázta Effie szerepét a Dreamgirls című gigafilmben, amit végül Jennifer Hudson kapott meg. Ugye mondanunk sem kell, hogy Amber fanjai szerint neki sokkal erősebb és színesebb énekhangja van, mint az egykori Szex és New York-szereplő Jennek…

Sőt, az elvakult rajongók most amiatt emelték fel a hangjukat különböző netes fórumokon, hogy a Grammy-n sem Hudsonnak, hanem a sokkal tehetségesebb Ambernek kellett volna elénekelnie a legendás I Will Always Love You-t. Szerintünk nem kellene, hogy a versenyről szóljon ez a dolog: hiszen minél többen, minél többféleképpen emlékeznek meg a nagy díváról, annál szebb lesz a világ, nem igaz?

Íme Amber előadása:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss