2012.02.17.@ 18.02

Harry Potter varázslatos nyelve

Amióta nem tartozik magyarázattal a Harry Potteres főnökeinek, Daniel Radcliffe totál kifordult magából. Most például azt mutatta meg, mi mindent képes kezdeni a nyelvével…

Boldozsár
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Harry Potter varázslatos nyelve

A 22 éves srác egy spanyol tévéműsorban sokkolta a nézőket az akrobatikus orális mutatványával: nézd csak meg a fenti képet, még M-betűt is tud formázni a nyelvből! Dan egyébként nem most tesz egyértelmű utalásokat arra, hogy igenis felnőtt és imádja a nőket: sajnos a mai napig nem tudjuk kitörölni a fejünkből azokat a képeket, amelyeken anyaszült meztelenül áll a színpadon, sőt, pár napja egy interjúban arról beszélt, mennyire csípi, ha egy lány odalenn hagy magán egy kis szőrt (ja, és most ne a lábaidra gondolj!).

Hm, szóval most már azt is tudjuk róla, mekkora pálcával áldotta meg a természet, plusz, hogy milyen puncit részesít előnyben és a saját szemünkkel bizonyosodhattunk meg arról is, mi mindent tud kezdeni vele. Nem túl sok információ ez, kedves Harry? Mi szeretnénk szép emlékeket őrizni a Harry Potter-es gyerekkorunkból!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ezen a szegény macskán több kiló rasztás szőr volt, amitől mozogni alig bírt, kíváncsi vagy mi lett a sorsa?

Minden, amit az új iPhone-ról tudni lehet

Itt a szeptember, ami azt jelenti, hogy közeleg az új iPhone megjelenése! Kíváncsi vagy miben lesz más, mint a többi?