2012.02.18.@ 11.02

Buja fotók Lindsay-ről

Terry Richardson tuti biztosan szerelmes Lindsay Lohanbe. A botrányfotós láthatóan képtelen lekattanni a 25 éves színésznőről, rendre levetkőztetni és kihívó képeket készít róla. Bár mi mást is várhatunk két, szexmániás ember közös munkájától…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Buja fotók Lindsay-ről

Lindsay Lohan újra megmutatta. Na jó, nem annyira, mint a Playboyban, ám új képei is arcpirítóra sikeredtek. A színésznő ezúttal (mint korábban oly’ sokszor) Terry Richardson kamerája előtt pózolt, a képek pedig a Love magazin legfrissebb számába készültek.

Lindsay az anyagban legbujább oldalát mutatja meg, láthatóan rátalált nőiességére, és kifejezetten élvezi. Az egyik fotón mellrésznél gyakorlatilag teljesen átlátszó ruhában pózol, és a 69-es számú szállodaszobába igyekszik bejutni.

De van például egy olyan kép is, melyen iskoláslányokat idéző holmiban, a korlátra hajolva villantja meg klasszikus szabású fehérneműjét.

Tisztára, mint egy szaftos manga képregényben. Nagyon úgy fest, hogy Lindsay osztja Richardson filozófiáját, miszerint szex a lelke mindennek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss