2012.02.19.@ 05.02

Csajháború készülődik?

Egy tévéműsorban Lil’ Kim ostoba ribinek nevezte kolléganőjét, Nicki Minajt. Mindketten menő hip-hop énekesnőnek számítanak, de Lil’ elhatározta, hogy lesöpri a pályáról a fiatalabb kolléganőjét. Úgy tűnik, durva folytatásra számíthatunk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csajháború készülődik?

A híres amerikai talk showban azt a kérdést tették fel Lil’-nek, mit gondol Nicki Minajról. „Kiről?” – kérdezett vissza. „Tudod, ő a Stupid Hoe’ (magyarul: Ostoba ribi) énekesnője!” – próbált segíteni a műsorvezető. „Ja, hogy ő? Hát, ha valakinek ilyen címmel kell dalt írnia, az csak egy ostoba ribi lehet!” – mondta Lil’. Mire mindenki nevetni és tapsolni kezdett a stúdióban.

Pedig ez inkább szomorú: a 37 éves Lil’ Kim azóta oltogatja folyamatosan a 29 éves énekesnőt, amióta a csaj berobbant a legnagyobb sztárok közé. Nicki ugyanis olyan hip hop-szcénában, mint Lady Gaga a popszakmában: ahogy megjelent, azzal minden addigi szabályt felrúgott és rekord idő alatt több milliónyi rajongót szerzett: Lil’ Kim szerint persze az ő korábbi rajongói is átpároltak hozzá. Egyébként nem Nicki az első, akinek ismeretlenül durva dolgokat üzenget a csaj: mára már Eve, Foxy Brown és Remy Ma hip-hop énekesnők is az ellenségei közé tartoznak. Talán tanulhatna Madonnától pár dolgot, aki ahelyett, hogy becsmérelné Lady Gagát és a többi fiatal kolléganőjét, inkább keményen melózik, hogy bebizonyítsa: még ott van a helye a buliban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss