2012.02.21.@ 18.02

Valóra vált Adele rémálma

Válságos napokat él át Adele. Az imádott angol énekesnő mindig is tartott a körülötte kialakult, nagy felhajtástól, ám arra nem számított, hogy éppen (egykori) szerettei fognak ellene fordulni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Valóra vált Adele rémálma

Adele világ életében „csak” énekelni akart, a szenzációhajhász címlapokra soha nem vágyott. Ám a gigasztárság elkerülhetetlen valójárója a pletykaáradat, mely most az énekesnőt is nyakig elöntötte. Először új lovagja múltjába kötött bele a bulvársajtó. Simon Koneckiről kinyomozták, házas és még egy kisgyermeke is van. Adele-t azzal vádolták, hogy tönkretette Simon családját, de aztán kiderült: a férfi jó ideje elhidegült feleségétől, és válnak. Az énekesnőt megviselte a botrány, visszavonulását tervezte. A balhé azóta elcsitult, Adele marad a pályán, Konecki pedig állítólag az eljegyzést tervezi.

A napokban egy állítólagos házi szexvideó árnyékolta be Adele hírnevét. A Public című francia bulvármagazin főoldalon közölte a témát, sőt, egy, a gyanús filmből kiszedett fotót is mellékeltek cikkükhöz. A fáma szerint a videót Adele expasija készítette, aki kedvesnek nem mondható filmjével kívánt revánsot venni a sztár, róla írt dalaiért. Az énekesnő perli a lapot, ügyvédjei állítják, a felvételen nem ügyfelük szerepel.

A legfrissebb csapás pedig nem mástól, mint Adele édesapjától érkezett. Kedvencünk mindössze három éves volt, amikor a papa elhagyta őt és az édesanyját. Sőt, nagy ívben tett rájuk. Adele évekig próbálta helyrehozni a kapcsolatot, ám a férfi minduntalan elhajtotta. Most azonban, hogy a kislány imádott énekesnővé cseperedett, Mark Evans interjút adott, melyben fájlalja lánya eltávolodását, és családi titkokat is kifecseg. Adele teljesen (jogosan) felháborodott apja akcióján, azt sem tartja kizártnak, hogy egy esetleges találkozás során nemes egyszerűséggel leköpné.

A hat Grammy-díjjal büszkélkedő Adele külseje és dalai csalókák, a visszafogottnak tűnő lány valójában talpraesett. Ami a szívén, az a száján. Ám ez nem garancia arra, hogy hosszú évekig bírja majd a média nyomását. Vajon mikor sokall be, és teszi le a lantot? Bízunk benne, hogy sokáig húzza…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss