2012.02.22.@ 10.02

Már most sztár Beyoncé lánya

Még csak hathetes, de máris ő egy show főszereplője! Beyoncénak gyorsan teljesült a vágya, hogy a kis Blue Ivy Carterből igazi sztár legyen. Még azt sem bánja, ha ennek az az ára, hogy kifigurázzák!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Azt mondják, hogy ha valakit parodizálnak, akkor az a népszerűség egyik biztos jele. Hát, akkor Beyoncét és párját, Jay-Z-t, na meg újszülött kislányukat biztosan nagyon sokan kedvelik! Amerika legnépszerűbb showjában, a Saturday Night Live-ban ugyanis a kis családot utánozták, méghozzá azt a képzelt jelenetet, amikor a szülők meghívják ismert barátaikat babanézőbe.

A videó sajnos magyarországon egyelőre nem elérhető (köszi, NBC!), de közvetítjük, mi történik benne: Blue Ivy Carter egy bölcsőben fekszik, egy hatalmas parókában, ami a rögtönzött történet szerint Diana Rossé volt. A híres ismerősök, Brad Pitt és Angelina Jolie, Prince, Taylor Swift és Nicki Minaj pedig nem győznek álmélkodni a kicsi szépségén. Sőt, a népszerű zenész, Justin Vernon még egy altatódalocskát is énekel neki. Őt Justin Timberlake alakítja, aki már nem először szerepel Beyoncé-paródiában. Emlékszel arra, amikor egy szál szűk bodyban énekelte el a Single Ladiest?

Kövess bennünket Facebookon, mert amint mutathatjuk itthon is az új videót, tuti, hogy feltesszük majd!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss