2012.02.23.@ 10.02

Britney Spears csatlakozik az X-Faktorhoz?

Hatalmas átszervezések várhatók az amerikai X-Faktor háza táján. Nicole Scherzinger repült a második évad mentori székből, utódját folyamatosan keresik. Nagyon úgy tűnik, Christina Aguileráék feladták Simon Cowell számára a leckét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Britney Spears csatlakozik az X-Faktorhoz?

Néhány hónapja még a showbiznisz mindenható uraként éljenezték, mára azonban leginkább mosolyognak az emberek Simon Cowellen. A producer az elmúlt években nagyot kaszált az X-Faktor ötletével, legyőzhetetlennek tűnt – legalábbis egészen mostanáig. A nálunk is nagy sikerrel futó show Amerikában meglepő módon ingatag lábakon áll. Simon sikerszériáját a The Voice című, új fejlesztésű tehetségkutató törte meg, mely Christina Aguilerával és a Maroon 5 szexi énekesnével, Adam Levinével tarol a tengerentúlon. Sőt, olyannyira nagy siker, hogy Angliában is átveszik, mely szintén veszélyeztetheti az „X” népszerűségét. Simonnak tehát nem maradt más választása, mint hatalmasat durrantani az amcsi Faktor második szériájában.

Első változtatási lépésként kirúgta a mentorok közül Nicole Scherzingert és Paula Abdult, hogy a következő évadra náluk nagyobb nevet szerződtethessen. A hírek szerint Simon tárgyalt már Janet Jacksonnal, Fergie-t is megkörnyékezte, most pedig Britney Spearst szemelte ki magának. Utóbbi azért is volna találó választás, mert ugyebár a Voice-ban Christina Augilera zsűrizik, a két énekesnő pedig világ életében konkurált egymással. Simon egyébként nem tagadta a Britney-pletykákat, de azt is elmondta, az elkövetkezendő néhány hétben még találkozik néhány esélyessel. Vajon Brit megkaparintja a lehetőséget, és elkezdődhet a (pop)hercegnők tévés háborúja?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss