2012.02.24.@ 18.02

Zac Efron óvszert villantott

Ember ritkán ég akkorát, amekkorát a minap Zac Efron. Az egyre férfiasabb színész legújabb filmjének, a Loraxnak – melyben egyébként szinkronizál – bemutatóján járt, de valójában egészen máshova készülhetett. Vagy megfogadta az apukák, fiaiknak adott első számú jó tanácsát: mindig legyen nálad gumi, különben könnyen úgy járhatsz, mint én…”

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Zac Efron óvszert villantott

Zac Efron nehezen tudja felszámolni a múltját. Hiába hagyta ott évekkel ezelőtt a Disney-t, sokan még mindig a High School Musicalben ugráló szépfiúként gondolnak rá. Pedig külseje egyre férfiasabb, gyanúnk szerint naponta órákat tölthet kondizással, és arcszőrzete megnövesztésével is igyekszik hangsúlyozni: felnőtt. Gondoltad volna, hogy idén lesz 25? Ráadásul nem is lett belőle rossz pasi, főképp, hogy sok hollywoodi pályatársával ellentétben, benne még található a szexi művészmelankóliából.

Nem csoda, ha a kaliforniai csajok (is) a lába előtt hevernek, Zac pedig minden eshetőségre felkészülve, a nap huszonnégy órájában tart magánál gumit. Mert, hát egy vérbeli bika soha nem lehet biztos benne, mikor kell – akár váratlanul – akcióba lendülnie. Honnan tudjuk mindezt? Nos, Zac a minap, új (gyerek)filmjének, a Loraxnak premierjén, a vörös szőnyegen véletlenül kirántotta zsebéből óvszerét. Vagy nem is volt ez akkora véletlen, mint inkább ügyes PR-fogás, mely szintén a mi kis Zacünk felcseperedését hivatott tudatni a világgal?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss