2012.02.26.@ 13.02

Itt az LMFAO új klipje!

Hasselhoff, bulizó rendőrök, kockafej és pasizós néni-bácsi. Ez röviden az LMFAO videoklipje, melyet csak óvatosan nézz meg, a dal ugyanis életveszélyesen betapadhat… Jöjjön egy kis pörgés a tegnapi buli emlékére.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Itt az LMFAO új klipje!

Tőlük megszokott, őrült videoklippel rukkoltak elő az LMFAO tagjai. A srácok lemezük címadó dalához, a Sorry For Party Rockinghoz forgattak kisfilmet, mely közel hét és fél percesre sikeredett. A sztori nagyon vicces: a szegény, elnyomott férj átcaplat a szomszédba, hogy leállíttassa a dübörgő bulit. Persze nem jár sikerrel, mire a rendőrséget is kihívja, a zsaruk azonban büntetés helyett beállnak a bulizók közé. Milyen jó volna ez a való életben is, nem?

A videoklipben egyébként feltűnik többek között David Hasselhoff, aki nagy meglepetésünkre nem piál, hanem vezet. A videó legjobb figurája viszont kétségtelenül az elképesztő higanymozgású LMFAO-fiú, Redfoo, aki rendre beteges outfitekkel kápráztat el bennünket. Nos, következzen a videoklip, ám csak saját felelősségre! A tegnapi bulinak ugyanis vége, azt pedig nem vennénk jó néven, ha kifúrnád otthon a padlót.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss