Nyilvánosan alázta Kim Kardashian Demi Moore-t

Kim Kardashiant eddig sem arról ismertük, hogy mintaéletű jó kislány lenne, de most tényleg nagyon túlzásba vitte a szemétkedést: a legnagyobb nyilvánosság előtt alázta meg Demi Moore-t, aki az utóbbi időben egyébként is eléggé padlón van.

2012.03.01. 05:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nyilvánosan alázta Kim Kardashian Demi Moore-t

A K, mint Kardashian című valóságshow sztárja (aki korábban Paris Hilton legjobb barátnője volt, de igazán híres egy házi pornó után lett) Elton John Oscar-partiján csinált magából komplett idiótát. A DJ-től a Whip It című klasszikus Devo-számot kérte és a díszes vendégsereg füle hallatára hozzátette, hogy Deminek küldi. A 80-as évekbeli dalban arról énekelnek egyébként, hogy ha bajod van, csak szívj egy kicsit és minden rendbe jön. Ugye érted, miért háborodott fel mindenki a teremben? Szegény Demi ugyanis éppen rehabon van, miután a válás után alaposan kiütötte magát különböző gyógyszerekkel és drogokkal.

És hogy miért szemétkedik így Kim? Képzeld, még egy réges-régi eset miatt haragszik Ashton Kutcher exére: Demi ugyanis a Twitteren egyszer azt írta a Kardashian-lányról, hogy éretlennek tartja őt, amiért az üres, csili-vili életmódot reklámozza. És hogy a lány még ma sem heverte ki ezt a beszólást, az abból is egyértelmű, hogy mielőtt felcsendült volna a buliban a Whip It, Kim ennyit mondott még: “éretlennek nevezett? engem?”

Nekünk úgy tűnik, hogy ezzel a húzással most csak megerősítette, hogy annak idején tényleg igaza volt Demi Moore-nak vele kapcsolatban…

És miközben Demi dühöng, egy másik külföldi sztár nagyon is örül: nézd meg itt, melyik helyes sorozatsztár kapott szerepet a Szombat esti lázban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss