2012.03.03.@ 05.03

Segítség, támadnak a Van Damme-ok!

Ha a te pasidnak az volt régen a kedvenc vasárnap délutáni elfoglaltsága, hogy übergagyi csihipuhi filmeket nézett a kanapén heverészve, akkor készülj fel, mert sajnos van egy rossz hírünk. Van Damme visszatér – még hozzá a gyerekeivel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Segítség, támadnak a Van Damme-ok!

Az 51 éves akciósztár  olyan klasszikus akciófilmekben játszott a 80-as, 90-es években, mint a beszédes című Karate tigris – Nincs irgalom, a Kickboxer – Vérbosszú Bangkokban és a Streetfighter – Harc a végsőkig. És most valamiért úgy érezte, eljött az ideje a nagy visszatérésnek: idén összesen három filmbemutatója lesz, jövőre pedig olyan öreg motorosokkal láthatod majd A feláldozhatók 2-ben, mint Sylvester Stallone,  Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren és persze Chuck Norris. Ezt az infót, ha lehet hallgasd el a pasid elől, különben a bemutatóig a trailereket fogjátok otthon csekkolni!

És még ezzel sincs vége az ökölcsapásoknak: a 2013-as Welcome to the Jungle című, el-tudod-képzelni-milyen műfajú filmben Jean-Claude 24 éves szemefénye, Kris Van Varenberg és 21 éves kis lánya, Bianca Bree is szerepelnek majd apu mellett!


Kris és Bianca a Welcome to the Jungle forgatásán


Azért annyira nem is rossz, mi?

Halljuk, mit szólsz a srác bicepszéhez? Biztos nagyon jól esne neki, ha azt hallaná valakitől: „kiköpött olyan vagy, mint apukád”. De ne legyünk gonoszak: végül is Arnold Schwarzenegger fiacskájából is jó pasi lett, nem? Szóval: ki meri bevallani, hogy bejön neki ifj. Van Damme?

Apu, a javíthatatlan: még a hivatalos partikon is mutogatja magát!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss