A férfi, aki megcsókolta Pippa Middletont

Milliók irigyelik azt a svéd srácot, aki tegnap egy síversenyen odacsusszant a brit királyi család legdögösebb csajához és egy nagy cuppanósat nyomott az arcára. Pippa pedig láthatóan nagyon örült ennek…

2012.03.05. 18:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A férfi, aki megcsókolta Pippa Middletont

Erik Smedhs azt mondja, ő nem akart bekerülni a magazinokba, teljesen spontán ötlettől vezérelve fogadta a célba érkező lányt egy forró puszival. De mit keresett Pippa a hétvégén egy havas svéd hegy lábánál? Nos, a sztori úgy kezdődött, hogy Kate két tesóját meghívták egy jótékonysági síversenyre, a Vasaloppetre, amit minden évben megrendeznek a skandináv országban. Pippa a legelsők között végzett a 90 kilométeres (!) távon, ennek pedig nem csak ő örült, hanem az említett fickó is, akit persze az eset után le is támadtak az újságírók.

Kiderül, hogy nem egy őrültről van szó, hanem egy cuki rajongóról, aki elmesélte, hogy olyan zavarba jött, mikor rádöbbent, hogy meg kell magyaráznia Pippának, mit csinál, hogy hirtelen előállt egy sztorival is. Azt mesélte neki, hogy náluk, itt Svédországban az a hagyomány, hogy meg kell csókolni a beérkezőket. Igazából füllentett egy kicsit, mert csak a nyertest kell puszikkal fogadni, de az angol lány persze nem bánta az ártatlan smárt, ahogy azt a képen is láthatod. Iszonyú édes pár lennének, nem! Mi szurkolunk, Erik!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss