2012.03.06.@ 06.03

Rihanna hódít a mozikban? Csatahajóra szerződött

Áprilisban mutatják be Rihanna első filmjét, a Csatahajót. Az énekesnő most bebizonyíthatja, hogy nem csak a zenében, de a színészi pályán is lehet némi keresnivalója. Ráadásul éppen egy űrlényes akciócsodában láthatjuk, mely nem a legkönnyebb műfajok közé tartozik…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rihanna hódít a mozikban? Csatahajóra szerződött

UFO-s filmben vállalt szerepet Rihanna. A Csatahajó című produkció története szerint a USS John Paul Jones legénysége gyakorlatozás közben idegen lényeket – vagy micsodákat – fedez fel az óceán mélyén. Az felsőbbrendű erővel rendelkező teremtmények pedig támadásba lendülnek, az egész bolygót veszélyeztetik.


A filmet Peter Berg rendezte, aki egyébként a Hancock című filmet is dirigálta. A Csatahajót csak április 11-én mutatják be (nálunk április 19-én), ám a világméretű promóció máris elkezdődött. A leleményes producerek pedig belátták, az elsőfilmes Rihanna nézőcsalogató jelenség, ezért az egyik plakáttervet egy az egyben rá építettek. A képen RiRi, az idegenekkel folytatott harc egyik pillanatában, rendkívül eltökélt tekintettel a távolba réved. A fotó egyébként egészen meggyőző, reméljük Rihanna a filmben sem okoz majd csalódást. A produkcióban egyébként feltűnik az acéltestű Taylor Kitsch, az örökifjú Liam Neeson, és a vérszívó Alexander Skarsgård is. Hiába háborús film, az imént említett, illusztris névsor miatt, nekünk csajoknak is muszáj majd megnéznünk. Nemde?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss