Rettegj Rihanna! Itt a konkurencia

Rihanna eddig csak hangosan kacagott trónkövetelő konkurenciáin, ám a minap arcára fagyhatott a mosoly. Az új sztárjelöltet ugyanis RiRi egykori mentora, Jay-Z indította útjára. Ráadásul bizonyos szögből még hasonlítanak is egymásra.

2012.03.07. 12:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rettegj Rihanna! Itt a konkurencia

A tengerentúlon is egyre sikeresebb Rita Ora. A koszovói-albán származású, londoni énekesnőt tárt karokkal várják Amerikában, ami nem csoda, hiszen mentora, egyben kiadója a rapperként meglehetősen elismert Jay-Z. Beyoncé urának pedig köztudottan jó érzéke van a tehetségek felkutatásához. Gondoljuk csak arra, hogy kiadója, a Roc Nation olyan előadók karrierjét indította be, mint Rihanna, vagy éppen Willow Smith. Apropó Rihanna… Ritában akarva-akaratlanul is felfedezhető némi RiRi-vonás. Rita bizonyos szögből, külsejében is hajaz nagy elődjére, de hangjukban szintén felfedezgető némi hasonlóság.

Ritát – aki egyébként Gwen Stefanit és Beyoncét tartja példaképeinek – elnézve pedig egyértelműnek tűnik, hogy a siker érdekében, rövidesen falatnyi ruhákban is hajlandó lesz a színpadon parádézni… Kíváncsian várjuk tehát, miként alakul Rita karrierje. Az már biztos, hogy How We Do (Party) című (futott Party and Bullshi.tként is), hétfőn bemutatott dalát rövidesen a magyar rádiók is műsorukra tűzik, és elkészült Tinie Tampah-val közös dala, a R.I.P., mely a tengerentúlon arathat nagy sikert. Nos, azt tanácsoljuk, hallgasd meg most Rita első slágerét, és véleményezd: van mitől tartania Rihannának?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss