Sok szeretettel: Takács Nikolas nektek, Nőnapra

Van már programod Nőnapra? Takács Nikolas igazi koncertcsemegével kedveskedik nekünk. Ha egy kis romantikára vágysz, tőle biztosan megkapod.

2012.03.07. 12:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sok szeretettel: Takács Nikolas nektek, Nőnapra

Budapest egyik legszebb bárjában ad holnap ingyenes koncertet Takács Nikolas. Az X-Faktor sztárja a buli apropóján elárulta, kinek milyen ajándékkal szokása kedveskedni Nőnapon.

Miként köszöntöd fel a szeretteidet Nőnapon?
Március 8-án az édesanyámat szoktam köszönteni, virággal kedveskedek neki. És persze míg köztünk volt, a nagymamán is kapott egy szál virágot.

Mit gondolsz, igaz a mondás, miszerint minden sikeres férfi mögött egy nő áll? Mennyire befolyásolják a hölgyek az életed?
Jelenleg két olyan hölgy él a környezetemben, akire rendkívül büszke vagyok. Egyikük természetesen az édesanyám, a mai napig csodálom, és rajongva szeretem. A másik illető „mentoranyám”, azaz Keresztes Ildikó. Szakmailag és lelkileg is támogatnak.

Mivel készülsz a MIX Bárban tartandó Nőnapi koncertedre?
Ami biztos, hogy „A boldogság Te vagy” című dalomat – mely annyira friss, hogy élőben eddig csak nagyon kevesen hallhatták tőlem – eléneklem. Ezzel a kis ajándékkal szeretnék kedveskedni minden hölgyvendégnek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss