2012.03.08.@ 18.03

Demi Lovato döbbenetes vallomása: “Még mindig vagdosom magam”

Egy tegnap esti tévéműsorban arról beszélt a 19 éves színésznő, hogy sajnos még mindig nincs jó formában. A 2010-es rehabos kezelése óta is bulémiás és az öncsonkításról sem tud leszokni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Demi Lovato döbbenetes vallomása: “Még mindig vagdosom magam”

A sztárok általában akkor állnak elő sokkoló sztorikkal, ha az új filmjüket vagy albumukat akarják promózni. De Demi akkora bombát robbantott a mostani bejelentésével, hogy biztosak vagyunk benne, hogy most nem önreklámozásról van szó, hanem inkább egy kétségbeesett segélykiáltásról.

“Sajnos nem mondhatom el magamról, hogy nem hánytattam meg magam a kezelés óta. És azt sem mondhatom, hogy a kezelés óta nem vagdosom magam. Nem vagyok tökéletes” – jelentette ki a Stay Strong (“Maradj erős”) című tévéműsor vezetőjének legnagyobb megdöbbenésére.

Később arról beszélt, hogy amikor a tükörbe néz, egyáltalán nem tetszik neki a látvány és úgy érzi, az önmarcangoló gondolatokkal nem tud szembeszállni.  “Azt hittem, meg tudok szabadulni a káros szokásaimtól, olyan ez, mint a függőség: továbbra is ugyanúgy élek. Nem eszek, hánytatom és bántom magam” – mondta szomorúan és kétségbeesetten.

Nagy bátorság kellhetett ahhoz, hogy mindezt meg tudja osztani a világgal és nagyon reméljük, hogy ez után a borzalmas segélykiáltás után lesz valaki, aki tudja majd támogatni Demit.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss