2012.03.08.@ 10.03

“Én vagyok Angelina, te pedig Jen. Nézd meg, kivel van most Brad!”

Bár Rihannát korábban súlyosan bántalmazta exe, Chris Brown, sőt a bírósági végzés alapján nem lehetnek egymás 50 méteres közelében sem, az énekesnő nem bír leakadni volt párjáról. Most pedig nyilvános harcba kezdett annak jelenlegi modell barátnőjével, a vietnámi Karrueche Trannel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

“Én vagyok Angelina, te pedig Jen. Nézd meg, kivel van most Brad!”

Az egész abból pattant ki, hogy Rihanna twittelt egy fotót egy csomag rizskeszről, amit arany fülbevalókkal és napszemcsivel díszitett fel. A képzhez pedig ezt a kommentet fűzte: “Ima a make u my b****”. Az idézet RiRi Birthday Cake című számából való, amiből egy közös mixet is készített verekedős exével.

Erre Karrueche pedig így reagált: “Rihanna félretett nekem egy kis riszkekeszet… Hmmm elég száraz volt. És amúgy is, én vagyok Angelina, te pedig Jen. Nézd meg kivel van most Brad!”


Természetesen ezt RiRi sem hagyhatta szó nélkül, és azzal folytatta, hogy “Én megyek elől, te csak követsz engem!”
Ráadául lépten-nyomon azt nyilatkozza, hogy nagyon hiányzik neki volt szerelme és szeretné visszakaparintani, sőt még olyan pletykákat is terjeszt, hogy titokban összejárnak Chris-szel (aki viszont szemmel láthatóan nagyon jól megvan jelenlegi kedvesével. Mi lesz ebből?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss