Lola: “Bence az én férfiideálom!”

Ez a hét valóban a szerelem jegyében telik, hiszen már a második sztárpár bukik le. Ezúttal egyik kedvenc Cosmo-lányunk, Lola vallotta be, hogy egy ideje Brasch Bencével randizik!

2012.03.09. 14:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lola: “Bence az én férfiideálom!”

Love is in the air! – akár ezt is énekelhetnénk, mivel valóban van valami a levegőben! A napokban írtunk róla, hogy a szexi Piroska, Amanda Seyfried és Josh Hartnett-el jött össze, most pedig Loláról derült ki, hogy elrabolták a szívét. Amikor legutóbbi interjúnkban a pasizásról faggattuk, akkor elég szűkszavúan válaszolt, és így érthető is, hogy miért. Hiába pletykáltak már akkoriban is arról, hogy Brasch Bencével több van közöttük barátságnál, nem akarta túl korán elkiabálni, hogy valóban együtt vannak.

„Valóban ezért tereltem egy kicsit a randizás témát, hiszen még nagyon friss a kapcsolatunk. Ugyan Bencével már három éve ismerjük egymást, az elmúlt hetekben döbbentünk rá arra, hogy mit érzünk valójában a másik iránt. Bár azt is be kell vallanom, hogy amikor először láttam a Csillag születikben, már akkor azt mondtam magamban „Jaj, de cuki ez a fiú!”. Hiszen pont ilyen az ideálom, mint ő, magas, barna és nagyon kedves. Majd, miután véget ért az előző kapcsolatom valahogy közelebb kerültünk egymáshoz, és egy közös fellépés után elcsattant közöttünk az első csók is. Úgy látszik, a tavasz tényleg ilyen hatással van az emberre! Nagyon jól érezzük magunkat együtt, és próbálunk minél többször találkozni. Sajnos, nemrég kicsit beteg voltam, így nem tudtunk programokat szervezni, de Bence nagyon aranyos volt, és próbált ápolni. Vagyis jól vette az első akadályokat, és nagyon remélem, hogy ez így marad a jövőben is!”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss