Új trend: Szándékosan villantanak a sztárok

Hol van az az idő, amikor a fotósok csak véletlenül tudták elcsípni, ha egy híresség felfedte, mi rejlik a szoknyája alatt? A sztárok ma egyenes provokálnak a fehérnemű-villantással!

2012.03.09. 05:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Új trend: Szándékosan villantanak a sztárok

Megszámolni is képtelenség hány alkalommal szerepelt a címlapokon például Paris Hilton azzal, ahogyan kikászálódott az autójából, és mindenki láthatta, milyen bugyit visel. Az utóbbi időben a sztárok inkább elébe mennek ennek a kínos szituációnak, és önszántukból mutatják meg a fehérneműjüket. Csupán azzal a különbséggel, hogy mindezt stílusosan teszik. Mégis hogy lehet stílusosan fehérneműt villantani? Hát úgy, mint Sarah Jessica Parker, aki egy laza szövésű csipkefelső alá csupán egy melltartót vett fel.

Ahogy Katy Perry sem volt szégyellős és azzal botránkoztatta meg a közvéleményt, hogy teljesen áttetsző szoknyát választott.

Ám Fergie még ennél is tovább ment: ő semmit sem hagyott a képzeletnek, hiszen a csipkés estélyi alól minden kilátszott.

Vagyis mindhármuknak sikerült elérni, hogy hiába mutatták meg azt, mi van a ruha alatt, az összhatás mégis kifinomult maradt, hiszen valójában elegáns darabokat viseltek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss