Már az anyukája is aggódik Gagáért

Az persze nem újdonság, hogy Gaga az egész világ szerint őrült, de most a saját anyukája egy interjúban arról mesélt, hogy komolyan aggódik a lánya szellemi épségéért.

2012.03.20. 05:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Már az anyukája is aggódik Gagáért

Az énekesnő anyukája, Cynthia Germanotta a saját lakásában fogadta vendégül Oprah Winfrey tévés műsorvezetőt és szó szerint azt nyilatkozta a tévéműsorban: “Kamaszkora óta úgy látom, hogy a lányomnak nincs ki a négy kereke.” Eztán rémisztő ssztorikat mesélt arról, hogyan gyújtotta meg kiskorában Gaga a hajlakkját és azt is elmondta, hogy a lány gyakran teljesen elzárta magát a világtól és elmerült a kreatív munkában. “Nagyon aggódtunk érte ilyenkor, mert ivott, drogozott és rá sem lehetett ismerni.”

Oprah próbálja megnyugtatni az anyukát, Gaga pedig szemtelenül mosolyog,
mint aki újra valami rosszaságon töri a fejét

Oprah aztán kifaggatta Gagát is, aki elárulta, hogy amikor nincs színpadon vagy nem öltözik extrém cuccokba és nem szerepel, akkor teljesen összezavarodik. “Nem tudom, ki vagyok” – mondta a lány szomorúan és aztán arról beszélt, hogy amióta kitalálta magának Joe Calderonét (tudod, a fiú alteregóját), azóta könnyebben ki tudja mutatni az érzéseit. Hm, hát ez elég ijesztően hangzik, de mi nagyon reméljük, hogy hamarosan összekapja magát a lány, mert hamarosan világkörüli turnéra kell indulnia.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss