Indulhat a pizsi-party!

Az még hagyján, ha valaki hálóruhában megy ki a postaládához. Na de hogy ebben vonuljon a vörös szőnyegen?! Pedig a sztárok már erre is képesek!

2012.03.22. 12:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Indulhat a pizsi-party!

Biztos furcsán néznél arra az illetőre, aki pizsiben jelenne meg egy buliban, és tuti azt gondolnád, hogy elmentek neki otthonról. Pedig itt az ideje, hogy felkészítsd magad a szokatlan látványra, hiszen a sztárok kezdik bevezetni az úgynevezett pizsama-ruha stílust!

Legutóbb Salma Hayeket fotózták le egy pöttyös összeállításban, méghozzá a reptéren. De nem azért viselte, mert ebben szundikált a hosszú repülőút alatt, hanem ezt találta megfelelőnek egy fontos tárgyalásra.

Ahogy Ryan Gosling is a fehér szegélyes kék inget egy filmfesztiválra, ami leginkább egy férfi pizsamafelsőre emlékeztet. Legalább könnyebben el tudod képzelni, hogy milyen cuki lehet, amikor nyugovóra tér…

Jessica Albának pedig nem is a parti táskáját, hanem egy párnát kéne szorongatnia, hogy még tökéletesebb legyen az összhatás. Ha elég bátor vagy, akkor te is beszerzel egy szatén blúzt vagy selyem nadrágot, és indulhat a pizsi-parti!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss