2012.03.22.@ 05.03

Katy Perry beszólt Beyoncénak és Shakirának

Katy nagy-nagy durranásra készül: öribarijával, Rihannával lesz közös duettjük! Miközben erről beszélt, hozzátette: “perszen nem lesz olyan pocsék, mint a Beautiful Liar volt”. Kedves, nem?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katy Perry beszólt Beyoncénak és Shakirának

“Már korábban is dolgoztunk együtt Rihannával, de végre lesz közös dalunk is – lelkendezett a csaj egy interjúban. Aztán hozzátette: – Azt szeretném, ha olyan nagy durranás lenne, mint a Euritmics és Aretha Franklin száma, a Sisters Are Doin’ It For Themselves, nem pedig egy Beautiful Liar. Nem akarom, hogy csalódjanak az emberek, amikor kijön majd a dal és azt mondják: ó, de hát ez pocsék!” Huh, vajon mi baja lehet a csajnak Beyoncéval és Shakirával, hogy így piszkálja őket?

 

Persze az is lehet, hogy szimplán csak túlpörgött: amióta elvált Russeltől (aki egy magyar modellánnyal, Barabás Nikivel jár), nagyon nagy lett a szája. Azt például hallottad, hogy nemrég egy lánybúcsún vett részt Londonban és megpróbálta lebeszélni a menyasszonyt az esküvőről? Reméljük, hamarosan lenyugszik a lány és nem válik belőle B-kategóriás botrányhős…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss