Johnny Depp félrelépett Ashley Olsennel?

Na ne! Nemcsak az megdöbbentő, hogy egyre bizonyosabb, a színész nem is olyan szent, mint amilyennek látszik, hanem az is, amiért egy nála 23 évvel fiatalabb csajjal kezdett!

2012.03.23. 05:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Johnny Depp félrelépett Ashley Olsennel?

Amikor januárban felröppent a hír, hogy a színész és párja Vanessa Paradis útjai 14 év után szétválnak, sokan máris azt rebesgették, hogy mindennek az oka, Johnny hűtlensége. Először az asszisztensére tippeltek, de Angelina Jolie neve is felmerült, hogy vele szűrte össze a levet. Aztán, ahogy arról Návai Anikó cikkében is olvashattatok, Angie-ről végül elterelődött a gyanú. Egy magazin most azt állítja, hogy a színészt február 27-én Ashley Olsen otthonából látták távozni.

Pontosabban egy irodából, ami össze van kötve a fiatal színésznő apartmanjával. Hiszen így akarták elkerülni, hogy a paparazzik lefotózzák őket. Csakhogy azt a fedősztorit találták ki, hogy Johnnyi benéz egy partira, amit Ashley rendezett, ám arról megfeledkeztek, hogy egy bulihoz illő felhajtást is kreáljanak. Így aki odalopózott a házhoz, hallhatta, hogy elég nagy a csend, hiszen csupán két személy tartózkodik odabenn: méghozzá a csalfa párocska. Ráadásul a szemtanúk állítása szerint Johhny elég meggyötört állapotban hagyta el a helyszínt. Azt eddig is tudtuk, hogy Ashley igazi vadmacska, de így kikészíteni egy 48 éves férfit? Ejnye-bejnye!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss