Madonna a Facebook chaten

Tegnap éjjel izgalmas éjszakája volt a Madonna rajongóknak, a popkirálynő ugyanis élőben válaszolt a fanok kérdéseire a Facebookon. A válaszokból az is kiderült: még a fitneszmániás Maddy is szeret néha elnyúlni az ágyát, és fagylaltot majszolva házimozizni.

2012.03.25. 18:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Madonna a Facebook chaten

A Cosmo.hu szerkesztősége természetesen Madonnával virrasztott, hogy ti értesüljetek elsőként a hétköznapinak cseppet sem mondható válaszairól. Kiderült például, hogy…

…Madonna azt szeretné, hogy Quentin Tarantino rendezzen neki egy klipet, méghozzá a Gang Banc című dalához, ami a legújabb, MDNA című albumán található.

…ha ő lenne az USA elnöke, első körben három törvényt vezetne be: a hadseregbe fektetett pénzt az oktatásra fordítaná, legalizálná a melegek házassághoz való jogát, és nem engedné, hogy a cenzúra belepiszkáljon a videóklipjeibe.

…Madonna telis tele van sebekkel és zúzódásokkal, mivel a koncertek világa rendkívül agresszív, és a koreográfia is ehhez a témához illeszkedik.

…azért választotta Nicki Minajt és M.I.A.-t sztárvendégeknek, mert merész és szókimondó csajok, akik nem csak a szexualitásukkal próbálnak érvényesülni, hanem véleményük is van.

…az új Madonna klipben – amelyet a YouTube korhatár szabályozással látott el – szerinte nincs semmiféle önkielégítés. „Az a fiú csak… leporolja a latex tangáját.”

…legújabb parfümjét, a Truth or Dare-t az édesanyja illata inspirálta.

…lánya, Lola, fia Rocco és ő folyton ellopják egymás cipőit, mivel mindhármuknak azonos a lábmérete.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss