Árpa Attila: “Kevés a nagybetűs FÉRFI!”

Sokan azt gondolják róla, hogy biztos egy nagyképű fickó, aki tökéletesen tisztában van az adottságaival, és ezt ki is használja. Vajon tényleg ez az igazság?

2012.03.26. 12:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Árpa Attila: “Kevés a nagybetűs FÉRFI!”

Árpa Attila: “Kevés a nagybetűs FÉRFI!”

Árpa Attila: “Kevés a nagybetűs FÉRFI!”

Fotó megosztása:

Mindig új kihívásokat keresel. Ezúttal mi az, ami leköti az energiáidat?
Most minden gondolatomat a Holtomiglan című első regényem köti le. Ez egy valódi mérföldkő az életemben. A téma és a stílus is nagyon egyedülálló, ezért szeretném, ha nem csak egy regény lenne a sok közül, hanem valóban értékelné a közönség. Az alvilágról, és azon belül is egy bűnöző lelki világáról szól. Na meg az is kiderül belőle, hogy milyen is egy igazi nagybetűs FÉRFI!

Miért, te hogyan írnád körül?
Egy vérbeli pasinál fontos az intelligencia és a műveltség, ezen kívül legyen figyelmes, humoros, sármos, na és persze hűséges. De azt látom, hogy sajnos a mai világban egyre kevesebben vannak, akikre igaz lehet ez a nagybetűs férfi jelző.

Saját magadat közéjük sorolnád?
(Hatalmas nevetés) Ha az ember ezt magáról állítja, na akkor egész biztos nem tartozik közéjük. Mondjanak rólam ítéletet mások!

Hát, a többség szerint az vagy! Mennyire vagy tudatában, hogy milyen hatást váltasz ki a nőkből?
Fogalmam sincs róla, nem szoktam figyelni, mert ma már csak egyetlenegy nő véleménye érdekel, méghozzá a feleségemé. Bár a visszajelzések valóban azt mutatják, hogy tetszem a hölgyeknek, és ez azért hízelgő.

Mennyit foglalkozol a külsőddel?
Hú, szerintem az átlagnál is kevesebbet törődök azzal, hogy divatos legyek. Az öltözködés pedig egyáltalán nem érdekel, és a shoppingolással az őrületbe lehet kergetni. Egyedül elegáns rendezvényeken figyelek oda, hogy mit viselek. A hétköznapokon legszívesebben kopott farmerben, szakadt pólóban és a szemembe húzott baseballsapkában mászkálok. A feleségem, Szabina rám is szokott szólni, hogy „Drágám nem vagy már húszéves, hogy így nézzél ki!”

Azért a testedet csak karbantartod?
A regényírás miatt ezt is elhanyagoltam az utóbbi időben, de most elhatároztuk a párommal, hogy újra egészségesebben fogunk élni. Odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, bár nehéz ellenállni, mert imádjuk a finom ételeket. Na meg ismét lejárunk a konditerembe, ahol én legtöbbször futok és súlyzózok. Ezen kívül tervezem, hogy folytatom az amerikai focizást, és egy új filmszerep kedvéért elképzelhető, hogy megtanulok boxolni.

Ezúttal milyen lesz a karaktered?
Tényleg kezd unalmas lenni, hogy mindenki macsónak vagy fenegyereknek titulál. Éppen ezért szívesebben választok olyan szerepeket, ahol nem a külsőm van előtérben. Ma már sokkal jobban szeretném, ha a színészi tehetségem miatt vagy a könyvem miatt ítélnének meg. Jó lenne, ha a következő jelző, ami illene rám, az Oscar-díjas vagy Pulitzer-díjas lenne! (Hatalmas nevetés)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss