Újabb képek a legújabb sikersorozat forgatásáról

Nem tudjuk, hogy te hogy vagy vele, de minél több fotót látunk a Szex és New York előzményeit bemutató The Carrie Diaries-ból, annál izgatottabban várjuk a sorozatot! Felkészültél a csodás ruhákra és kiegészítőkre? Akkor nézegesd végig a képeket, a szöveget igazából nem is kell elolvasnod!

2012.03.26. 05:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Újabb képek a legújabb sikersorozat forgatásáról

Na jó, szóval mégis itt kötöttél ki, a betűknél? Akkor jutalmul elárulunk neked néhány infót az új soriról: Amerikában nem az HBO-n (aki ez eredeti szériát készítette), hanem a CW csatornán lesz majd látható a műsor, a készítők között pedig ott csücsül a Gossip Girl fél stábja. Kiderül, hogy kedvencünk, Carrie Bradshow hogyan élte túl a gimi utolsó évét és egészen addig követhetjük majd az életét, míg New York-ba nem érkezik, hogy befusson újságíróként. Addig meg kell küzdenie a legnagyobb riválisával a suliban (Chloe Bridges, akit olyan “csodás” filmekben láthattad őt korábban, mint a Rocktábor 2 vagy A kondom el van vetve) és meg kell tartania a barátját, Austin Butlert (aki a való életben Vanessa Hudgens pasija).

A főszerepet a szimpatikus AnnaSophia Robb alakítja majd (csak hogy hozzászokj: az ASR lesz az új SJP!), akit egyébként nem rég fel is hívott Sarah Jessica Parker, hogy gratuláljon neki! Elmondta neki, mennyire örül, hogy őt választották, mert imádja a filmjeit (biztos nem csak szöveg volt, mert a csajnak tényleg szuper filmjei vannak, a mi kedvencünk A híd Terebithia földjére meg a Charlie és a Csokigyár). Szóval úgy tűnik, Carrie már megbékélt az új sorozattal. A képeket látva pedig mi is teljesen megnyugodtunk, hogy nem lesz rossz az új sorozat. Ti mit gondoltok?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss