2012.03.27.@ 12.03

Itt az újabb szenzáció a Twilight írójától

Szuper hírünk van: az utolsó Alkonyat-film után sem maradsz bizarr szerelmi sztorik nélkül, hiszen már javában forgatják a Stephenie Meyer újabb bestselleréből készülő filmet, a The Host-ot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Itt az újabb szenzáció a Twilight írójától

A regény már nem új, Stephenie még 2008-ban írta meg, és szinte rögtön sikerkönyv is lett belőle, magyarul pedig A burok címen olvasható. Aztán persze a filmkészítők is lecsaptak a sztorira, de annyi volt vele a keverés-kavarás, hogy inkább nem is részletezzük, a lényeg, hogy 2013 március végén már ott ülhetünk a moziban!

 

A történet amúgy nagy-nagy telitalálat, mi csak úgy faltuk a könyvet! Íme a sztori: egy idegen faj leigázta a Földet, és az egyik utolsó ellenállót, Melanie-t megszállja egy Vándor nevű lélek. A gond az, hogy a Vándor érzékeli Melanie emlékeit, ezért elkezdi felkutatni a lány szeretteit, köztük a barátját, Jared-et is. Meg is találja őket, de szerelmes lesz egy másik srácba, Ian-be. Szóval egy testben ott van Melanie és Vándor, és mindketten másik srácba szerelmesek. Huhhh…

 

Naná, hogy két szépfiút sikerült kiválasztaniuk a szerepekre, Jared-et Max Irons (A farkas és a lányból, egyébként Jeremy Irons fia), Ian-t pedig Jake Abel alakítja. Az utóbbi pasi amúgy már több sorozatban is játszott, láthattad a Grace klinikában és A helyszínelőkben is.


Már most lehet szavazni: Max vagy Jake lesz a következő kedvencünk?

A burok első előzetese elég furira sikeredett, bár az igaz, hogy ez még nem a rendes, sokatmutatós verzió. Mi már azt is alig várjuk! Vajon tényleg ez lesz az Alkonyat utódja?

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss