2012.03.29.@ 11.03

Micsoda cuki páros! Michelle Williams és Jason Segel

Ugye te sem tudod megállni mosolygás nélkül ezt a hírt olvasva, hogy az Így jártam anyátokkal sztárja és Michelle Williams összejöttek? Nem véletlenül, hiszen nagyon jól mutatnak együtt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Micsoda cuki páros! Michelle Williams és Jason Segel

Biztos te is csíped az Egy hét Marylinnel című film sztárját, és tuti, hogy azóta szurkoltál neki, hogy párt találjon, amióta elvált Heath Ledgertől. Képzeld, ennek már öt éve, szóval ilyen hosszú magányos töltött idő után Michelle-re már igencsak ráfért a szerelem. De azt nem gondolta volna, hogy pont egy régi ismerősébe, Jason Segelbe esik bele.

Ám a férfi humorának és lovagiasságának nem tudott ellenállni, ezért néhány hete randizni kezdtek. A színésznő legjobb barátnője szerint még sosem látta őt ennyit mosolyogni és nevetni. Ráadásul hatéves kislánya, Matilda is odáig van Jasonért, ami külön öröm a fiatal anyuka számára. Már csak egyetlen akadályt kell legyőzniük, mégpedig azt, hogy egyikük Brooklynban, míg a másik Los Angelesben lakik, így alapos szervezést igényel egy-egy randi. Ám mindketten komolyan gondolják a kapcsolatukat, ezért az sem kizárt, hogy hamarosan összeköltöznek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss