2012.04.03.@ 12.04

Az első képek Jennifer Lopez forró klipjéből

Máris támadni kezdték az énekesnőt, amiért legújabb klipjében fiatal kedvesével együtt szerepel. Rossznyelvek szerint ez okozza majd a kapcsolatuk vesztét is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az első képek Jennifer Lopez forró klipjéből

Az új sláger tovább lesz a toplisták élén, mint ameddig ez a szerelem tart! – állítják sokan. Attól féltik az énekesnőt, hogy párja csupán azért van vele, hogy az ő nevét és arcát is megismerje a világ. Na meg persze tökéletesen kidolgozott felsőtestét, amit JLo legújabb klipjében, ami a Dance Again című dalhoz készült, kedvére (na meg persze a te kedvedre is) mutogat. Sokak számára úgy tűnik, hogy a 24 éves Casper Smart számára ez tökéletes ugródeszka, és rossznyelvek szerint ezek után már nem kell sok ahhoz, hogy kiadja Jennifer útját.


Az első képek a klipből, amelyeket Jen a saját honlapjára tett fel

Ám nemcsak külföldön féltik hasonló esetektől a sztárokat! Annak idején Király Viktort Solo című videoklipje kavart vihart, amiért újdonsült barátnője kapta meg benne a főszerepet. De az énekes és táncoslány kedvese azóta bebizonyították, hogy szerelmüket semmi sem tudja kikezdeni. Lassan két éve vannak együtt és Bea azóta már Viktor második klipjében is részt vett.

Nekik bejött a közös klip: Viktor és Bea a mai napig egy pár

Szóval csak drukkolni tudunk JLo-nak és Caspernek, hogy megmutassák a világnak, nem csak egy múló fellángolásról, vagy éppen egy csúnya kihasználásról van szó. Na meg persze azért is, hogy a csini fiúcskát minél többször láthassuk póló nélkül!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss