2012.04.04.@ 18.04

Ryan Gosling ismét életet mentett

Oké, a dolog kezd egyre biztosabb lenni: ez a fickó nem is emberi lény, hanem valamilyen angyal, mint a Szellemekkel suttogóban vagy minimum Marvel-szuperhős. A srác ugyanis ismét csodát tett: megelőzött egy csúnya balesetet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ryan Gosling ismét életet mentett

Ryan akkor lett nekünk először gyanús, amikor tavaly nyáron közbeavatkozott egy utcai verekedésben és szétválasztotta az egymást gyepáló feleket, akik az úttesten estek egymásnak. Ahogy a srác ott termett, csodák csodájára pillanatok alatt rendezőzött a konfliktus! Nos, tegnap még önmagát is felülmúlta: megmentett egy fiatal csajt New York-ban, akit majdnem elütött egy autó. Komolyan: a nő, Laurie Penny a Twitteren is hálálkodott a sztárnak. Nézd:

A lány később részletezte a sztorit a közösségi oldalon: épp egy vadiúj pink parókában mászkált a 6th Avenue-n, amikor lelépett a járdáról és mivel brit, nem jó irányba nézett és majdnem elgázolta egy taxi. Még szerencse, hogy épp arra járt Ryan Gosling, megragadta karját és nem történt semmi tragédia!

 

Ezek után ha New Yorkban sétálgatnánk legközelebb nincs semmi félnivalónk: biztosak lehetünk benne, hogy bármi gondadódna, rögtön ott teremne Ryan Gosling és szépen kidolgozott bicepsze segítségével megmentené az életünket! Hát nem csodás?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss