2012.04.10.@ 11.04

Mitől lett Miley-nak bombaformája?

Minden héten felmerül egy újabb pletyka Miley Cyrusszal kapcsolatban: legutóbb azt találgatták, vajon eljegyezték-e, most pedig arról suttognak, hogy anorexiás lett!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mitől lett Miley-nak bombaformája?

Bizony, nem lehet elmenni a tények mellett, hogy rövid idő alatt nagyon megváltozott a külseje és jó néhány kilóval kevesebb, mint pár héttel ezelőtt. Oké, nem győz fel-alá járkálni a jógaterem előtt sem, hogy mindenki láthassa, ő bizony mindent megtesz a formás alakért. De azért a jógától nem lesz ilyen drasztikus a változás! Éppen ezért kezdték el sokan támadni, hogy biztosan étkezési zavarral küzd.

Ezeket a pletykákat a 19 éves énekesnő már nem tűrhette szó nélkül, és a Twitteren reagált a támadásokra: „Nem vagyok anorexiás! Glutén- és laktózérzékeny lettem, és ezért változtattam az étrendemen. Ez pedig nem a súlyomról szól, hanem az egészségemről. Ja, egyébként mindenkinek ajánlom, próbálja ki egy hétig, hogy elhagyja a glutént, mert teljesen kicserélődik tőle az ember!” Az biztos, hogy Miley lefogyva is bombaformában van, szóval az étkezési zavarok helyett csak a rosszindulatú találgatásokkal kell megküzdenie!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss