2012.04.11.@ 04.04

Pattinson végre nekiáll gyúrni

Kristen Stewart fogyókúrára fogta a pasiját, aki megállás nélkül sajtburgert zabál és sört iszik. Úgy tűnik, a srác még az edzőterembe is lenéz végre: életében először!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pattinson végre nekiáll gyúrni

Egy brit magazinnak mesélte el Kristen egyik ismerőse, hogy a lány folyamatosan panaszkodik Robert alakjára. A srác eddig sem volt egy atletikus alkat, de legalább vékony volt: mostanra viszont 6 kiló felesleget szedett fel. A lány azt is elmesélte a lapnak, hogy Kristennek végül sikerült rábeszélnie Pattinsont a szálkásításra. Mi volt ez a hang? Ó, szóval csak megdobbant a szíved! Mi is nagyon várjuk már hidd el, hogyan fest majd a srác kőkemény muszklikkal!


Pattinson 4 évvel ezelőtt Justin Bieber-kockákkal és most, Baywatch-futás közben

A Twilight sztárja egyébként már korábban is elismerte, hogy nem szívesen dobja le a felsőjét a filmforgatásokon. “Életmódot kell váltanom, ha félmeztelen jeleneteket akarok vállalni – nyilatkozta. – Úgy látszik, hogy a világon minden színésznek be kell vállalnia egy-egy Taylor Lautner-villantást. Ez őrület! Vannak ezek a jelenetek, amikor úgy kell vonulni, mintha két rekesz sör lenne a hónod alatt. Ilyenkor mindig az jut eszembe: >>Ez most komoly? De hát egy átlagos fickót alakítasz! Ennek semmi értelme!<< De ez az előfeltétele annak, hogy színész lehess. Vagy csak egy kövér srác leszel a sok közül.”

Hm, nagyon sajnáljuk, hogy Robnak meg kell hasonulnia az elveivel, de szerintünk ő is rájön majd előbb-utóbb, hogy nem is rossz dolog sportos, egészséges férfinak lenni. Arról nem is beszélve, hogy tapsikol majd örömében Kristen! Meg mi is…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss