2012.04.12.@ 12.04

Mr Big elkelt – valóra vált a sorozat!

Beadta a derekát a Szex és New York sztárja, és végre hivatalossá tette a kapcsolatát 27 évvel fiatalabb szerelmével. Kísérteties, hogy Mr Big nagy napja mennyire emlékeztet a sorozatban történtekre!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mr Big elkelt – valóra vált a sorozat!

Oké, Carrie nem volt 27 évvel fiatalabb Bignél, de azért volt közöttük némi korkülönbség. Ahogy ők is már hosszú évek óta jártak egymással, amikor először felmerült az esküvő témája közöttük. Chris Noth nyolc esztendeje van együtt barátnőjével, Tara Wilsonnal, és már egy közös gyerkőcük is van. Ám úgy látszik, a színész csak most, 57 évesen érezte úgy, hogy ideje megkomolyodnia és elszánnia magát a nősülésre.

A boldog párocska

Ráadásul, ahogy a sorozatban Mr Big, úgy Chris sem vágyott nagy felhajtásra: éppen ezért Hawaii szigetén tartották meg a szertartást, amin mindössze 10 ember vehetett részt. Persze az öltözködést sem vitték túlzásba, a vőlegény egy egyszerű barna öltönyt, a menyasszony pedig egy ujjatlan fehér ruhát viselt. Reméljük, hogy a közös jövőjük nem fog teljesen hasonlítani Carriék történetére, mert akkor a fiatal arának mindent bele kell adnia, hogy ne laposodjon el a házasságuk!

Te hogyan vetted rá a pasidat, hogy megkérje a kezedet? Adj tippeket azoknak a lányoknak, akiknek még nem tették fel a nagy kérdést ITT, a Cosmo-fórumban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss