Cseréld le újra a ruhatárad a Cosmóval!

Szeretnéd idén is felfrissíteni a gardróbodat úgy, hogy közben eltűnnek a polcokról a megunt cuccaid? Hozd magaddal minimum 5 megunt, de kifogástalan állapotban lévő ruhadarabodat, és cserébe 4, számodra újat vihetsz haza.* Sőt most is jótékonykodhatsz, mert nemcsak szuper, újszerű holmikkal gyarapíthatod a szekrényedet, de a megmaradt ruhákat karitatív célra is fordíthatod!

Cseréld le újra a ruhatárad a Cosmóval!

Helyszín: Arena Plaza (1087 Budapest, Kerepesi út 9. 1. emelet.)

Időpontok: 2012. április 28., május 20. és június 2.

Délelőtti rendezvény: 9.30 órától 13.30 óráig.

Délutáni rendezvény: 14 órától 18 óráig.

A belépőjegy ára 500 Ft, amelyet a helyszínen vásárolhatsz meg az adott napon. Csak az első 800 regisztrált fő vehet részt az eseményen (de: 400 fő, du: 400 fő)! Az június 2-ai regisztrációért klikk ide!

Az első 100 érkező 1 l Perwoll Brilliant Color folyékony mosószert, a további belépők 90 ml-es termékmintát kapnak ajándékba.****

A cserebere mellett számos egyéb program vár:

– VIP 20 perc ruhaválogatás a Lancia Ypsilon Black&Red jóvoltából. Keresd a játékot a cosmo.hu-n!

– Keresd a Lancia Ypsilont és hoszteszeit a helyszínen, játssz a nyereményjátékukon, és megnyerheted a Cosmo stylistja által összeállított trendi Black&Red ruhaszettet.

– Vegyél részt a Perwoll nyereményjátékán a helyszínen, hogy tiéd legyen a három Perwoll ajándékcsomag egyike, amely egy féléves Cosmopolitan előfizetést is tartalmaz. Ráadásul a kiválasztott ruháidat újjávarázsolhatod a Perwoll segítségével.

 

– Ha szoknyát is hozol a ruhacserére, és kitöltesz egy kérdőívet a Gillette Venus standjánál, megajándékoznak egy új Gillette Venus Proskin® Sensitive borotvával.**

– A Pixi Stúdió új szettedhez illő frizurát és black&red sminket varázsol neked, amelyet akár egy fotóval is megörökíthetsz! A májusi és júniusi rendezvényen a Pixi Stúdió jóvoltából ráadásul expressz manikűr is lesz biztosítva a lányoknak.

– Pezsdítsd fel a hangulatod a Hungaria standjánál, ahol minden érkező vendéget egy pohár pezsgővel várnak!***

– A Hotel Karos Spa jóvoltából wellness hétvégét nyerhetsz! Keresd a ruhák között elrejtett borítékokat, válaszolj helyesen a Hotel Karos Spa kérdésére és ha neked kedvez a szerencse, 2 személyes, 2 éjszakás, félpanziós wellness hétvégét nyerhetsz. Sorsolás időpontja: 2012. június 4.

– Ha igazán gyümölcsös finomságra vágysz, keresd a HARIBO hoszteszeket, akik ínycsiklandó gumicukrokkal várnak!

– Dj keveri a zenét a csereberepartin!

– A május 20-ai és a június 2-ai rendezvényen is 40 darab vadiúj F&F ruhát is elrejtünk a hozott ruhák közé (20 darabot délelőtt és 20 darabot délután).

 

Hogyan működik?

A cserebere partyra magaddal hozott ruhák darabszámnál eggyel kevesebbet vihetsz haza és a megmaradt ruhadarabokat jótékony célra ajánlod fel.

A hozott darabokért cserébe gombokat kapsz a regisztrációnál és azokat válthatod majd be a kiválasztott ruhákra.

A rendezvény kezdési időpontjától számítva, 2 óra áll minden résztvevő rendelkezésére, hogy beregisztráljon. Ha letelt ez 2 óra, akkor hivatalosan megnyitjuk a cserebere partyt, amikor mindenki keresgélhet a ruhaállványokon kirakott cuccok között. Így feltétlenül érkezz meg 11:30-ig vagy 16:00-ig a rendezvényre, mivel utána már nem lesz lehetőség a regisztrációra. A válogatásra 2 óra áll a rendelkezésedre.

Miután megszerezted a trendi, számodra új darabokat, a végső elszámolás a gombok leadásával történik a regisztrációs pultoknál.

Milyen ruhákat hozz magaddal az eseményre?

A rendezvényen, a regisztrációkor megvizsgáljuk a hozott ruhákat. Csak olyan minőségi darabokat hozz magaddal, amiket te is szívesen vennél mástól, adnál másnak vagy adományoznál. Minden darabnak tisztának, frissen mosottnak vagy tisztítottnak és kifogástalan állapotúnak kell lennie.

A csereberére alkalmas darabok 3 alap kategóriája:

– vadonatúj cuccok (címkével)

– majdnem teljesen új darabok (egyszer-kétszer volt rajtad)

– alig használt darabok (használt, de nagyon jó állapotú)

Csereberélhető ruhadarabok: kabát/dzseki, szoknya, blúz, blézer, nadrág, póló, pulóver, kardigán, kosztüm, táska.

Fürdőruhát, fehérneműt, zoknit, harisnyát higiéniai okokból nem lehet a rendezvényre hozni.

A szabályoknak nem megfelelő darabok nem vehetnek részt az eseményen.

* A magaddal hozott ruhák darabszámánál eggyel kevesebbet vihetsz haza, de min. 5 darabot kell magaddal hoznod. Helyszín címe: Arena Plaza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. 1. emelet. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít. A rendezvényre a belépés a helyszín befogadóképessége szerint korlátozott. **A borotvákat a készlet erejéig biztosítják. *** Pezsgővel kizárólag 18 éven felülieket szolgálnak ki. **** A mosószert távozáskor biztosítjuk a készlet erejéig.

Még több

friss