2012.04.23.@ 10.04

Készül az X-Faktor botránykönyv

Nagyon csúnya dologra készül a brit énekesnő: a világ legnagyobb tehetségkutató gurujáról, Simon Cowellről ír könyvet! Eddig annyi szivárgott ki, hogy leleplezi egykori főnöke “gusztustalan és bizarr” sztorijait.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Készül az X-Faktor botránykönyv

Amióta Simon közölte a lánnyal, hogy nem kíván tovább együtt dolgozni vele és kirúgta őt az amerikai X-Faktorból, Cheryl csak úgy forr a méregtől. Hónapokig tervezte a bosszút és most bejelentette, hogy megírta SImon igaz történetét. A tervek szerint novemberben kerül a polcokra a botránykönyv, amiből többek között kiderül majd az is, hogy melyik zsűritagokat és melyik versenyzőket környékezte meg eddig az 52 éves mogul.

Hogy keresztbe tegyen a csajnak, Simon most maga kereste fel az újságírókat, hogy előre elmesélje a szaftos eseteket: bevallotta, hogy nem csak Danii Minogue-gal volt viszonya (Kylie híres húgával), de bizony még Cheryl Cole-nál is többször bepróbálkozott. Irtó kíváncsiak vagyunk, hogyan alakul ez a mocskos ügy – van egy olyan érzésünk, hogy nagyon ronda dolgok derülnek majd még ki a két X-Faktorosról…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss