2012.05.07.@ 14.05

Miért vacsizik Lindsay Woody Allennel?

Két oka lehet annak, ha LiLóval tölti az estét egy idősebb fickó: vagy az, hogy hallott arról, mennyire szétcsúszott a csaj és fel akarja csípni, vagy az, hogy hallott arról, mennyire szétcsúszott a csaj és segíteni akar neki.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miért vacsizik Lindsay Woody Allennel?

A 76 éves Oscar-díjas rendező szerencsére az utóbbi kategóriába tartozik: tegnap este egy New York-i étteremben találkozott a lánnyal és azt pletykálják, hogy közös filmet terveznek!

Ha más buliőrült sztárocskákról van szó, a befolyásos hollywoodiak inkább elkerülik őket messziről, de LiLót valamiért nem eresztik, sőt, elárasztják őt jobbnál jobb melókkal! Csak az elmúlt hónapokban hívták vendégszerepelni a Glee-be, a híres Saturday Night Live Show-ba, majd felajánlották neki a főszerepet az Elizabeth Taylor életéről szóló filmben is! És hogy miért nem hagyják békén? Meryl Streep egyszer azt nyilatkozta Lindsay-ről, hogy őt tartja a legtehetségesebb fiatal sztárnak Amerikában és ezzel a véleménnyel nincs egyedül Hollywoodban. Szóval csajszi, ideje összeszedni magad, mert ezeket az esélyeket elszúrni giganagy hiba lenne!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss