2012.05.10.@ 10.05

Kórházba került Rihanna

Megtörtént a baj, amitől sokan óvták az énekesnőt: a féktelen bulizás visszaütött, és teljesen kikészítette a szervezetét, így kénytelen volt orvosi segítséget kérni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kórházba került Rihanna

Ahogy a napokban a Cosmo.hu-n is láthattad a MET gáláról készült képeket, Rihanna ragyogóan festett testhezálló rucijában, tökéletes sminkjében. De közvetlenül a parti után rátört a rosszullét, szédülni kezdett és kórházba vitette magát.

A problémákat a kiszáradás és a kimerültség okozta, így azonnal infúzióra kötötték, hogy helyrejöjjön. Az ismerősei egy cseppet sem csodálkoztak az eseten: „RiRi két végén égeti a gyertyát, és hiába próbáltuk figyelmeztetni, hogy nem kéne ennyit buliznia és dolgoznia, nem hallgatott ránk. Sajnos minden nap iszik, hogy felpörgesse magát estére, ezért már azt is javasoltuk neki, hogy ideje lenne a rehabon is elgondolkodni” – árulta el egy barátja. Ám Rihannát nem lehet ilyen könnyen megállítani, hiszen még a kórházi esetből is viccet csinált, és feltette az ott készült fotókat a Twitterre. Már csak egy képaláírás hiányzott volna, hogy mielőbb menjen le az infúzió, hogy mehessen vissza bulizni…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss